Бойовики на Донбасі погрожують СММ ОБСЄ

На тимчасово окупованій території Донецької області російські окупанти стали на заваді роботі патруля СММ ОБСЄ

Журналіст стрічки новин
Бойовики на Донбасі погрожують СММ ОБСЄ…
Фото: OSCE

У п'ятницю, 19 листопада, бойовики на Донбасі не пропустили патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до Старомихайлівки.

Такоє члени збройних формувань погрожували збити БПЛА СММ, якщо його буде запущено. Про це вказується у щоденному звіті СММ ОБСЄ, передає Depo.ua.

Самі окупанти заявили, що для доступу до населеного пункту організації треба отримати дозвіл від командирів бойовиків.

"Завданням патруля було уточнити повідомлення про пошкодження цивільних об'єктів у цьому населеному пункті. О 10:25 вони сказали, що СММ слід зв'язатися з високопоставленими членами збройних формувань для легкого доступу до селища", – йдеться у документі.

Однак прочекавши на блокпосту майже 50 хвилин патруль вирішив запустити безпілотний літальний апарат над населеним пунктом для уточнення інформації про пошкодження, і повідомив про це найманців.

"Після телефонної розмови з командирами члени збройних формувань погрожували збити БПЛА СММ, якщо його буде запущено. Команда Місії не стала запускати літальний апарат і покинула цей район", – резюмували у звіті.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що ОБСЄ зафіксувало, де на окупованій Луганщині бойовики розміщують танки та зенітні установки. Йдеться про дев'ять танків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme