Бойовики на Донбасі відкрили вогонь по Луганську (ВІДЕО)

Російсько-окупаційні війська близько 21 години 20 лютого відкрили вогонь з важкого озброєння по Луганську

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Бойовики на Донбасі відкрили вогонь по Л…
Скріншот

Бойовики здійснили чергову провокацію з метою звинуватити в цьому Україну.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення штабу ООС.

"Сьогодні близько 21 години, російсько-окупаційні війська здійснили чергову провокацію з метою звинувачення українських військових. Агресор відкрив вогонь з важкого озброєння, з району населеного пункту Лобачеве в напрямку Луганська", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бойовики йдуть на підрив об'єктів інфраструктури на тимчасово окупованих територіях та здійснюють хаотичні обстріли населених пунктів.

"Очевидним є те, що противник продовжує використання своїх пропагандистських методів ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних Сил України та нагнітання ситуації. Такими діями загарбники вкотре продемонстрували своє цинічне та байдуже ставлення до життя й здоров’я мирних мешканців", – додали у штабі ООС.

Бойовики на Донбасі відкрили вогонь по Луганську (ВІДЕО)Російсько-окупаційні війська близько 21 години 20 лютого відкрили вогонь з важкого озброєння по Луганську

Зауважимо, проросійські бойовики на Донбасі 20 лютого від початку доби 53 рази порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів отримав осколкове поранення український військовий.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз ситуація на Донбасі така напружена, що до повномасштабної війни з Росією можуть призвести один обстріл або артилерійський постріл. Зеленський наголосив, що у контексті кількості російських військ значну небезпеку становлять провокації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme