Бутусов подасть позов проти Зеленського

Журналіст Юрій Бутусов заявив, що судитиметься із президентом Володимиром Зеленським

Журналіст відділу новин
Бутусов подасть позов проти Зеленського…
Фото: ЕРА

Головред сайту "Цензор.нет" Юрій Бутусов, який після прес-конференції президента України Володимира Зеленського заявив, що треба було дати йому по морді, вирішив піти іншим шляхом.

Бутусов зазначив, що позиватиметься до президента, передає Depo.ua із посиланням на "Радіо Свобода".

Журналіст заявив, що Зеленський його оббрехав.

"Я збираюся відстоювати свої інтереси в суді, оскільки президент визнав фактично свою брехню проти мене і набрехав ще нові якісь речі. Тобто року брехні йому мало, він хоче ще", – пояснив Бутусов.

Нагадаємо, що раніше Бутусов заявив журналістам, що варто було дати Зеленськлому по морді після його відповіді на прес-марафоні.

Додамо, що на прес-марафоні президент охопив велику кількість тем. Зокрема, поскаржився, що керівник його Офісу не подобається Петру Порошенку.

Також Зеленський заявив, що він не отримує прибутку від діяльності "Студії Квартал 95", пояснив, що не проводить "союзницьких розмов" з бізнесменом Ігорем Коломойським, а також посварився із журналістом Юрієм Бутусовим.

Крім того, глава держави зробив сенсаційну заяву про майбутній державний переворот, який готують люди з України та Росії, і до якого втягнули Рината Ахметова.

А ще Зеленський заявив, що звільнений керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Василь Бурба нібито приносив йому формулу коронавірусу та вакцини від цієї хвороби й просив передати її Росії чи Китаю.

Щодо власних помилок на посаді президента, то Володимир Зеленський визнав, що такі були – але заявив, що невиправних помилок не припускається в принципі.

Читайте також: Участь Ахметова у держперевороті, "бізнесмен" Бурба та каверзи Росії: Головні меседжі Зеленського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme