UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Данілов розповів, чи зайдуть іноземні військові в Україну 

Україна поки не планує розміщення великого іноземного військового контингенту на своїй території 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Данілов розповів, чи зайдуть іноземні ві…
Фото: РНБО / Twitter

Зараз у нашій країні перебувають лише іноземні військові низки країн, які навчають і тренують українських військовослужбовців.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов розповів у коментарі  "Апостроф ТВ", передає Depo.ua

"Якщо мова йде про великий військовий контингент, то я тут сказати не можу, кожна країна буде визначатися самостійно", – сказав Данілов, коментуючи ситуацію із присутністю іноземних військових в Україні. 

За його словами, зараз на території нашої держави перебувають представники США, Великої Британії, Польщі, Литви та інших країн, які керують навчанням наших військових.

"Такі військові є, вони постійно знаходяться на території нашої країни, вони на наших полігонах вчать наших хлопців і дівчат, як захищати нашу країну, і ми їм за це вдячні", – додав Данілов.

Нагадаємо, нещодавно міністр оборони Олексій Резніков розповів, чого не вистачатиме Україні у разі вторгнення Росії. У разі повномасштабного військового наступу Росії на Україну нашій країні знадобляться не іноземні військові, а сучасне озброєння та допомога у модернізації вже наявної військової техніки.  

Читайте також: Україна дозволила іноземним військам зайти на свою територію

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme