"Потрібні не солдати": Міністр оборони розповів, чого не вистачатиме Україні у разі вторгнення Росії

У разі повномасштабного військового наступу Росії на Україну нашій країні знадобляться не іноземні військові, а сучасне озброєння та допомога у модернізації вже наявної військової техніки 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Потрібні не солдати": Міністр оборони р…
Фото: ministry_of_defense_ua / Instagram

Тому союзники повинні узгодити свою позицію щодо ситуації та заявити про готовність допомогти Україні всіма можливими способами.

Про це оборони Олексій Резніков інтерв'ю виданню "Ліга.НЕТ", передає Depo.ua

"Нам не потрібні американські чи канадські солдати, які б боролися тут за Україну. Ми боротимемося самі, але нам потрібна модернізація озброєнь", – сказав Резніков. 

Він особливо наголосив на тому, що наша держава зараз потребує засобів для ведення електронної війни з противником. 

Резніков додав, що союзники повинні узгодити свою позицію щодо України. Саме чітка та зважена позиція європейських країн та НАТО в "українському питанні". на думку очільника профільного міністерства, здатна зупинити агресію Росії.

Нагадаємо, раніше колишній радник президента США із питань національної безпеки Джон Болтон заявив, що НАТО має розмістити в Україні війська на ротаційній основі. На його думку, російська агресія проти України є лише частиною ширшої стратегії Путіна щодо збереження впливу Кремля в близькому зарубіжжі Росії. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme