ДБР не прийняло нардепів із заявою про держзраду Зеленського

Державне бюро розслідувань не прийняло народних обранців від "Європейської солідарності", які прийшли подати заяву про державну зраду президента Володимира Зеленського

Журналіст стрічки новин

У ДБР заявили, що нардепи, які хотіли повідомити про державну зраду Зеленського, не погодили свій прихід до установи.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт ДБР.

Там наголосили, що, відповідно до закону, невідкладний позачерговий прийом народних депутатів здійснюється у попередньо погоджений час і місці.

"Народні депутати, які сьогодні намагалися зайти до ДБР, завчасно не попередили представників Бюро про свій намір потрапити на невідкладний прийом до керівництва, навіть більше, не узгоджували можливий його час", – пояснюють в ДБР.

Там додали, що в установі також діють карантинні обмеження у зв’язку з епідемічною небезпекою поширення COVID-19. Тому депутати зайшли до будівлі, але не змогли потрапити до режимної частини Бюро.

"Проте парламентарям був запропонований алгоритм дій для вирішення по суті їхнього питання", – запевняють в ДБР, проте не уточнюють, який саме.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати з фракції "Європейська Солідарність" подали повідомлення про злочин Володимира Зеленського та його оточення до Офісу генерального прокурора, Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України. У "ЄС" наголошують, що дії Зеленського містять ознаки державної зради, фінансування тероризму та створення злочинної організації з використанням службового становища.

Як відомо, 20 грудня п'ятому президенту України Петру Порошенку висунули підозру у державній зраді у справі про постачання вугілля з непідконтрольного Донбасу.

Читайте також: "Комплекс президентської меншовартості": У партії "ЄС" прокоментували кримінальну справу проти Порошенка 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme