До кордону з Україною перегнали дивізіон ЗРК "Бук", – Telegram

За неофіційною інформацією, біля Воронежу помітили елементи ЗРК "Бук"

Журналіст відділу новин
До кордону з Україною перегнали дивізіон…
Фото: Telegram Conflict Intelligence Team

Аналітики проекту Conflict Intelligence Team виявили, що на кордон з Україною російські Збройні сили перекинули як мінімум один зенітно-ракетний комплекс "Бук".

Йдеться про залізничну станцію Масловка, що у передмісті Воронежа, передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Conflict Intelligence Team.

"Згідно з отриманою нами довідкою, зараз на станції знаходяться поїзди, що прибули зі станцій Наро-Фомінськ (Московська область), Ілліне (Нижегородська область) та Червоний Бір (Смоленська область). Неподалік цих станцій дислокуються відповідно 4-а гвардійська танкова дивізія, 288-а артилерійська бригада і 49-а зенітна ракетна бригада", – йдеться у повідомленні.

Згідно із оприлюдненими на інших Telegram-каналах відео, на станції точно перебуває як мінімум один ЗРК "Бук" в повному складі.

Під Воронеж привезли ЗРК "Бук"

Нагадаємо, згідно з останніми даними, Росія стягнула до кордонів України вже понад 94 тисячі військових. Відомо, що у квітні та вересні цього року Росія стягувала до наших кордонів понад 50 батальойонно-тактичних груп.

Згодом у ЗМІ потрапили дані розвідки, у яких розкривається план наступу Росії на Україну.

Читайте також: Ціна агресії: Скільки заплатить Росія за путінські війська на кордоні України

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme