Доба в ООС: Зафіксовано 9 ворожих обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Штаб ООС поінформував про ситуацію на Донбасі станом на ранок 12 жовтня

Редактор стрічки новин
Доба в ООС: Зафіксовано 9 ворожих обстрі…
Фото: Штаб ООС

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 9 порушень режим припинення вогню. 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зокрема, позиції українських воїнів біля Південного ворог обстріляв тричі, використовуючи великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та гранатомети різних систем. Також поблизу Кримського окупанти вели вогонь двічі з великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У штабі ООС також повідомили, що у бік населених пунктів Зайцеве та Красногорівка найманці застосували ручні протитанкові гранатомети, біля Талаківки – обстрілювали наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а в районі Водяного, що на Приазов’ї, – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

"Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний", – зазначається у повідомленні. 

У штабі ООС додали, що аби змусити противника припинити вогневу активність, українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Також повідомляється, що станом на 7 годину ранку, 12 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Зведення штабу ООС ранок 12 жовтня 2021

Нагадаємо, вчора, 11 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів онлайн-перемовини із президентом Франції Еммануелем Макроном та канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. Очільники трьох європейських країн обговорили можливі теми майбутнього "нормандського" саміту. Також Зеленський поінформував про поточну ситуацію на сході України. 

Після розмови з Зеленським Меркель та Макрон провели переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme