Єрмак зізнався, що ніколи не любив свій день народження

Глава Офісу президента Андрій Єрмак зізнався, що ніколи не любив свій день народження

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Єрмак зізнався, що ніколи не любив свій…
Фото: Офіс президента

За його словами, день народження подобався лише в дитинстві, коли було багато усмішок та привітань.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Єрмака у Facebook.

"Ніколи не любив день народження. Мабуть, лише в дитинстві. Мама завжди накривала на стіл, за яким сиділи мої друзі. Було багато усмішок і привітань. Я загадував різні бажання, які мав здійснити вже дорослим. І тоді, в дитинстві, було цікаво дивитися в майбутнє і уявляти, яким я стану", – написав він.

Глава Офісу зазначив, що попри нелюбов до свята у нього сьогодні особливий день. Він подякував своїм батькам за все, чого вони навчили свого сина.

"Показали своїм прикладом, що чесність і честь мають бути основним орієнтиром. Навчили, що слів "не можу" не існує. Дали розуміння того, що результат здобувається лише щоденною працею. Мої батьки – дуже добрі, скромні та порядні люди. Хочу вибачитися перед ними за те, що в них зараз неспокійний час. На жаль, така ціна того, що я обрав роботу на державу", – йдеться у дописі.

При цьому Єрмак підкреслив, що не сумнівається у своєму рішенні, оскільки команда президента проводить справді системні реформи та змінює Україну.

"І хоч система чинить опір, ми не зупинимося… Сьогодні в мене немає особистих ворогів, але є вороги моєї держави. І їм я хочу сказати: не дочекаєтесь! Все буде добре у нашої країни, зміни незворотні", – наголосив він.

Єрмак зізнався, що ніколи не любив свій день народження

Водночас додамо, що в коментарях до його допису – жодного негативного, з чого можна зробити припущення, що коментарі модеруються.

Зауважимо, дещо раніше речниця керівника Офісу президента Дар'я Зарівна написала зворушливе привітання своєму шефові з днем народження, у якому надто розхвалила його.

Нагадаємо, що 17 листопада Міжнародна група розслідувачів Bellingcat опублікувала першу частину розслідування про спецоперацію із затримання "вагнерівців". Спецоперація під назвою "Авеню" мала завершитися примусовою посадкою літака з бойовиками "Вагнера" в Україні. Однак в останній момент розвідники зустрілися з політичним керівництвом і операцію "перенесли". Стало відомо, що саме голова ОП Андрій Єрмак запропонував відкласти операцію на тиждень. Він розповів подробиці розмови з Єрмаком про перенесення операції по "вагнерівцях"

Сьогодні, 21 листопада, на Майдані Незалежності почалася акція протесту з вимогою звільнити Єрмака.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme