Естонія передала ЗСУ польовий шпиталь (ФОТО)

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала символічні ключі від мобільного польового шпиталю від Естонії

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Естонія передала ЗСУ польовий шпиталь (Ф…
Фото: Facebook Ганни Маляр

У церемонії дарування польового госпіталю взяли участь міністр оборони Естонії Кейл Лаанет та пані посол Німеччини в Естонії Крістіне Хохман.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Маляр у Facebook.

"Українській делегації було урочисто передано символічного ключа від мобільного польового шпиталю. Ганна Маляр від імені України висловила щиру вдячність за такий спільний подарунок Естонії та Німеччини", – йдеться у повідомленні.

Вона додала, що польовий шпиталь прибуде до України вже найближчим часом.

Естонія передала ЗСУ польовий шпиталь (ФОТО)

Зауважимо, напередодні стало відомо, що Естонія віддала Україні третину своїх Javelin. Спікер естонського парламенту Юрі Ратасом наголошує, що європейська спільнота не повинна залишати Україну одну перед лицем російської загрози

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що США надали згоду на постачання до України із країн Балтії додаткових озброєнь для потреб Збройних сил. Він не уточнив, про які саме поставки йдеться, однак зазначив, що про ці озброєння Україна давно просила. 

Також посол Естонії в Україні Каімо Кууск повідомив про наміри уряду ухвалити передачу до нашої країни додаткової військової допомоги на тлі агресії Росії. А ракети Javelin, передані його країною, надійдуть в Україну найближчими днями. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme