Євросоюз готовий запровадити другий пакет санкцій проти Росії

Віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс повідомив про готовність до запровадження другого пакету санкцій проти Росії

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Євросоюз готовий запровадити другий паке…
Колаж: Depo.ua

За його словами, наступні санкції проти Росії введуть, якщо російські війська просунуться на територію України поза ОРДЛО.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Reuters.

"Росія вирішила піти на серйозну ескалацію цього конфлікту, визнавши незалежність Донецької та Луганської "народних республік" і уточнивши, що вони мають на увазі це на території не того, що фактично контролюється так званими республіками, а на всій території Донбасу, тому ми стикаємося з серйозною ескалацією", – наголосив він.

Добровскіс додав, що Євросоюз готовий до посилення санкцій.

"Якщо триватиме російська агресія і подальше вторгнення на територію України, ми готові посилити наші відповідні заходи, в тому числі в плані санкцій", – зазначив віце-президент Єврокомісії.

Зауважимо, напередодні Єврокомісія ухвалила санкції проти 351 депутата Держдуми РФ, які проголосували за визнання незалежності фейкових "ЛНР" і "ДНР".

Нагадаємо, дещо раніше Канада оголосила санкції проти Росії за визнання "Л-ДНР". Також країна направила 460 військовослужбовців в Латвію для підтримки контингенту НАТО у Східній Європі.

Читайте також: Якими санкціями карають Росію за визнання "Л-ДНР": Оновлюється

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme