Федоров назвав нові компанії, які припинили роботу на росії

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров назвав низку компаній, які припинили працювати на російському ринку

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Федоров назвав нові компанії, які припин…
Колаж: Depo.ua

Зокрема, компанія Parimatch припинила співпрацю з рф і завершила всі юридичні та технічні процеси виведення франшизи.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Федорова у Telegram.

"Parimatch у росії більше немає. Компанія припинила співпрацю з рф і завершила всі юридичні та технічні процеси виведення франшизи. Росіянам заборонили використовувати бренд Parimatch у будь-яких форматах та майданчиках", – йдеться у повідомленні.

Окрім цього Південна Корея запровадила заборону на експорт 57 видів нестратегічних товарів до росії та Білорусі. йдеться про напівпровідники, чіпи, мікросхеми та комп'ютери.

" Массачусетський технологічний інститут перервав співпрацю з науковими інститутами росії. Співпраця тривала 11 років з інноваційним центром "Сколково"‎, який називають "російською Кремнієвою долиною", – додав Федоров.

Федоров назвав нові компанії, які припинили роботу на росії

Як відомо, велика кількість західних компаній почали відмовлятися від російського ринку, зупиняти експорт до цієї країни, закривати там свої сервіси, магазини, згортати інвестиції. Зокрема йдеться про IKEA, Jysk, Spotify, H&M, Apple тощо.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme