ФСБ звинуватило Україну в обстрілі прикордонного пункту РФ (ВІДЕО)

Державні пропагандистські телеканали та Telegram-канали РФ оприлюднили заяву ФСБ, у якій Україна звинувачується в обстрілі прикордонного пункту в Ростовській області за 150 метрів від кордону

Журналіст стрічки новин

Канал RT, канал міноборони РФ "Звєзда" та інші російські державні медіа розповсюдили відео "зруйнованого" прикордонного пункту, розташованому в лісі, біля якого навіть немає дороги.

Про це повідомляє Depo.ua.

Варто додати, що попри заяви пропагандистів, що "обстріл повністю зруйнував" пункт, на відео видно прапор Росії, який "дивним чином" вцілів.

Користувачі соцмереж розкритикували допис зауваживши, що до будівлі не підведена електроенергія, немає доріг або хоча б доріжок, які б вели до "прикордонного пункту".

Обстріл території РФ

Нагадаємо, близько 9:00 ранку 17 лютого російські найманці обстріляли Станицю Луганську з великокаліберної артилерії та мінометів. Один зі снарядів пробив стіну дитсадка, де в цей час перебували діти з вихователями. Пропагандисти одразу звинуватили у ситуації українську владу.

Президент України Володимир Зеленський провів термінову телефонну розмову з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем. Зеленський особливу увагу приділив загостренню ситуації в районі проведення Операції об’єднаних сил, що спостерігається сьогодні зранку. Зокрема, повідомив про значну кількість порушень режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань. Наш президент акцентував на обстрілі незаконними збройними формуваннями дитячого садка в Станиці Луганській сьогодні вранці та назвав це великою провокацією.

Читайте також: Ескалація на Донбасі: Чи вийде в Росії сфабрикувати привід для вторгнення

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme