Відео, на якому заступник Монастирського скандалить на донецькому блокпості, видалили з YouTube

На відеохостингу YouTube раптово стало недоступне відео, на якому заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на одному з блокпостів у Донецькій області

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Відео, на якому заступник Монастирського…
Фото: МВС України

Зауважимо, що днями з'явилося одразу кілька відео з Гогілашвілі. На записах посадовець явно перевищує свої повноваження, лається матом та ображає працівників силових відомств. Також стало відомо, що заступник українського міністра внутрішніх справ йомвірно має російське громадянство. 

Відео, на якому Гогілашвілі поскандалив з поліцейськими, оприлюднили на YouTube-каналі "Остання крапля". Ще у неділю, 12 грудня, воно було у вільному доступі для всіх охочих користувачів. А тепер - недоступне, повідомляє Depo.ua

Відео з Гогілашвілі зникло з відеохлстингу

Фото: Скріншот з відеохостингу YouTube

Також зникла із загального доступу частина інформації з офіційного сайту МВС, яка стосувалася Олександра Гогілашвілі. Пошук все ще ідентифікує ці статті та пропонує їх для перегляду користувачам. Але посилання не ведуть на сторінку з інформацією. При спробі клікнути на них з'являється повідомлення про помилку.

Нагадаємо, 11 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на одному з блокпостів у Донецькій області. Гогілашвілі накинувся з обвинуваченнями на правоохоронців, які зупинили автівку посадовця, щоб перевірити документи. Очільник МВС Денис Монастирський наголосив, що відсторонить свого заступника від посади та вже ініціював внутрішнє розслідування.

Як відомо, Гогілашвілі вперше потрапив у МЗС ще у вересні 2019 року — одразу на посаду заступника міністра. У березні 2020 року його звільнили й одразу призначили назад.

У МВС Гогілашвілі відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних. Він багато років працював публічним спікером "Міжнародної антинаркотичної асоціації". Ця організація за гроші позбавляє від нарко- та алкозалежності, а також організовує курси реабілітації. Саме там Гогілашвілі познайомився з керівником "Кварталу" і президентом Володимиром Зеленським. Варто додати, що дружина високопосадовця Марія Левченко вже багато років працює особистим помічником очільника держави.

Читайте також: Зеленський вимагає звільнити скандального Гогілашвілі

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme