Кабмін виділив 300 млн гривень на погашення боргів перед шахтарями

Кабінет міністрів виділив з резервного фонду держбюджету 300 мільйонів гривень для погашення заборгованості за зарплатою працівникам державних вугледобувних підприємств

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Кабмін виділив 300 млн гривень на погаше…
Фото: Depo.ua

Кошти будуть скеровані до Міністерства енергетики, яке має прозвітувати про використання грошей для шахтарів до 30 грудня.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на відповідну постанову на сайті уряду.

"Міністерству енергетики: затвердити у триденний строк за погодженням з Міністерством економіки та Міністерством фінансів перелік витрат, пов’язаних з виконанням пункту 1 цього розпорядження; подати до 30 грудня 2021 р. Міністерству фінансів, Міністерству економіки та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням", – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, дещо раніше народні депутати звернулися до Кабміну щодо виділення коштів з резервного фонду державного бюджету на виплату зарплат шахтарям.

Нагадаємо, дещо раніше "слуги" забракували виплату боргів шахтарям до Нового року. Законопроект №5891-1 щодо погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних вугледобувних вугільної підприємств ухвалили тільки в першому читанні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme