"Хороший закон": Коломойський заявив, що йому вигідно бути в реєстрі олігархів

Ігор Коломойський виявився цілком задоволеним "законом про олігархів"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Хороший закон": Коломойський заявив, що…
Фото: Скріншот із відео

Крім того, бізнесмен заявив, що йому навіть вигідно буди в офіційному реєстрі українських олігархів. Зауважимо, що перші прізвища із цього переліку, який зараз формує РНБО, українці дізнаються на початку травня.

Про це Ігор Коломойський заявив в інтерв'ю "Українській правді", передає Depo.ua.

"З погляду мінусів – взагалі жодних проблем. З погляду плюсу – якщо я подаю електронну декларацію, її перевіряють НАЗК. Так, я в реєстрі олігархів. Але держава визнала, що все, що я маю, нажито чесною непосильною працею. Тобто жодних лівих приватизацій, ніяких конкурсів незрозумілих, ніяких вторинних ринків, третинних", – сказав Коломойський, відповідаючи на запитання журналісті видання.

Також олігарх не став приховувати того, що основу згаданого вище закону йому розтлумачили адвокати.

"Як мені пояснили адвокати, мені це вигідно, це мене влаштовує. Це добрий закон", – прокоментував Коломойський закон, який передбачає створення реєстру олігархів для обмеження їх впливу на супільно-політичне життя країни.

Бізнесмен додав, що відсутність до нього запитань з боку НАБУ та РНБО автоматично означає що він може легалізуватися на Заході.

Також Коломойський заявив, що не збирається виправдовуватися за статус олігарха.

"Медіа є, участь у політичному житті… Дивись, у політичному житті я не беру участі, але якщо я скажу, що не беру участі – всі навколо сміятимуться. Але я не буду, бо навіщо витрачати час – олігарх, то олігарх. Не збираюсь виправдовуватися", – завершив розмову бізнесмен.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у РНБО перевіряють понад 13 прізвищ людей на приналежність їх до олігархів. Про це розповів журналістам очільник РНБО Олексій Данілов. 

Читайте також: У "Слузі народу" придумали, як ще можна приструнити олігархів

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme