Кива пообіцяв продовжувати боротьбу за "відновлення відносин з братським народом Росією"

Скандальний нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива повідомив, що попри всі кримінальні провадження проти нього продовжить боротися за "відновлення відносин з братським народом Росією"

Журналіст відділу новин

Кива наголосив, що це – його "моральні принципи" та "ідеологічна позиція".

Про це він заявив у своєму Telegram, передає Depo.ua.

"Сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація, що відносно мене Генеральна прокуратура України порушила чергове кримінальне провадження за статтею "Державна зрада" за привітання Володимира Володимировича Путіна з днем народження", – сказав Кива.

Він наголосив, що жодне кримінальне переслідування не зупинить його "у боротьбі за відновлення наших відносин із братським народом Росією".

"Не змінить моїх моральних принципів та ідеологічної позиції. Моїй країні потрібен мир. Моїй країні – Україні – потрібна свобода. Моєму народові потрібне процвітання. І за це я готовий боротися", – підсумував нардеп.

Нагадаємо, 7 жовтня Кива привітав президента країни-агресора Росії Володимира Путіна з днем народження, назвавши його великим правителем.

Після цього бійці ЗСУ жорстко відповіли Киві через привітання Путіна й запросили на Донбас.

29 жовтня стало відомо, що стосовно Киви відкрили кримінальне провадження за ст. 111 Кримінального кодексу України – "Державна зрада".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme