Кива привітав "єдиноросів" з перемогою на виборах до Держдуми

Скандальний народний депутат від партії "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Кива привітав пропутінську партію "Єдина Росія" з перемогою на виборах до Держдуми

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Кива привітав "єдиноросів" з перемогою н…
Фото: Instagram Іллі Киви

За останніми даними, провладна партія набрала майже 50% голосів під час виборів, які не визнають Україна, США та Європейський Союз.

Окрім слів привітання, Кива написав про слов'янську єдність, повідомляє Depo.ua із посиланням на його Telegram-канал.

"Хочу привітати партію "Єдина Росія" з беззастережною перемогою на виборах до Державної Думи Росії. Сподіваюся, послідовна політика партії дасть можливість вирішити всі наявні розбіжності між нашими країнами. Ми повинні пам'ятати, що наша сила в слов'янській єдності!!!", – написав Кива.

Кива привітав "єдиноросів" з перемогою на виборах до Держдуми

Нагадаємо, вибори у Держдуму Росії тривали протягом трьох днів – 17-19 вересня.  В "ЛНР", "ДНР" і Криму відкрили "інформаційні центри" для онлайн-голосування, але більшість виборців організовано за списками вивозили автобусами і поїздами на Росію. Організації виборів на окупованому Донбасі передувала потужна інформаційна, агітаційна і пропагандистська кампанія: мешканців змушували отримувати російські паспорти, потім "СНИЛС" і реєструватися на сайті держпослуг. Проте більшість людей оформляли документи заради виплат на дітей та можливості виїхати на Росію на заробітки або на ПМЖ.

20 вересня у МЗС України  різко розкритикували заяви Росії про те, що на виборах до Держдуми в окупованому Криму були присутні міжнародні спостерігачі.

Раніше Євросоюз заявив, що не визнає російські вибори на окупованих територіях України. Після цього із подібною заявою виступили і Сполучені Штати Америки.

Читайте також: "Червона загроза" від Путіна: Що зміниться після виборів до Держдуми

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme