Кива з матюками відреагував на спецоперацію СБУ проти його "тітушок" (ВІДЕО 18+)

Скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива записав відеозвернення до Служби безпеки України через блокування діяльності його організації "Патріоти за життя"

Журналіст відділу новин
Кива з матюками відреагував на спецопера…
Фото: скріншот

Відеозвернення Киви складається із нецензурної та образливої лексики, зокрема, на адресу голови СБУ Баканова. Також нардеп шість разів нецензурно обізвав власне працівників Служби безпеки, назвавши їх "бл*ді".

Щодо конкретної справи, то депутат від ОПЗЖ заявив, що у СБУ немає ніяких документів, які б могли звинуватити його організацію у незаконній діяльності, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку нардепа.

Також Кива заявив, що СБУшники викрали свідка, аби змусити його дати свідчення проти Олега Ширяєва. Нардеп додав, що цей свідок уже в Генпрокуратурі дає відповідні свідчення.

Сам свідок записав відеозвернення, розповівши свою версію подій.

Нагадаємо, що СБУ провела спецоперацію у трьох містах сходу України, заблокувавши роботу організації "Патріоти за життя", підконтрольній Іллі Киві.

Додамо, що 27 липня Кива під час святкування річниці хрещення Русі заявив, що учасники "хресної ходи" від УПЦ (МП) в Києві восени прийдуть "зносити злочинну владу Зеленського".

Очільник же харківської філії "Патріотів за житя"Олег Ширяєв знаходиться під вартою – його звинуватили у захопленні елеватора. Крім того, "Нацкорпус" звинуватив Ширяєва в причетності до збройного нападу на чоловіка у Харкові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme