Компанія Google звільнятиме невакцинованих від COVID-19 працівників

Компанія Google підготувала жорсткі заходи для своїх невакцинованих від коронавірусу працівників

Журналіст стрічки новин
Компанія Google звільнятиме невакцинован…
Фото: Рixabay

До 3 грудня співробітники компанії Google зобов'язані підтвердити статус вакцинації, аби не бути звільненими.

Керівництво техногіганта заявило, що спочатку нещеплені працівники втратять зарплату, а потім будуть звільнені. Про це повідомляє CNBC із посиланням на внутрішній лист співробітникам.

У документі зазначено, що працівники мають до 3 грудня заявити про вакцинації та завантажити документацію, що підтверджує це, або подати заявку на медичне чи релігійне звільнення. Після цього компанія зв'яжеться з працівниками, які не завантажили свій статус про вакцинацію або не були вакциновані, а також з тими, чиї запити на звільнення не були схвалені.

Додається, що працівники, які не провакцинуються до 18 січня, отримають "оплачувану адміністративну відпустку" на 30 днів. Якщо ж і після цього вони не зроблять щеплення компанія відправить їх у "неоплачувану особисту відпустку" на термін до шести місяців з подальшим звільненням.

Це пов'язано з тим, шо Google готується повернутися своїх співробітників в офіси.

Нагадаємо, у листопаді Євросоюз оштрафував Google на $2,8 мільярда за махінації з пошуковими запитами. Причиною судового позову стали дії компанії у 2017 році, коли пошуковик навмисне виводив на перші рядки свій сервіс для покупок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme