Конгресмен США захворів на COVID-19 після зустрічі із Зеленським

Конгресмен США Колін Оллред захворів на коронавірус після відвідин України, де він зустрічався з президентом Володимиром Зеленським

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин

Американський конгресмен-демократ Колін Оллред 30 січня заявив, що отримав позитивний результат тесту на COVID-19 після поїздки в Україну.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Радіо Свобода".

Зазначається, 38-річний Оллред був у складі делегації Конгресу, яка відвідала Україну і провела низку зустрічей з офіційними особами, зокрема з президентом Володимиром Зеленським. Проте перед цим політики США відвідували Брюссель.

Конгресмен наголосив, що тест на вірус у нього був негативний перед посадкою на рейс до Техасу і після приземлення, а 30 січня результат виявився позитивним. Політик зазначив, що він та інші члени делегації перевірялися на коронавірус протягом всієї поїздки, в тому числі перед зустріччю із Зеленським.

За словами Оллреда, у нього легкі симптоми.  Він додав, що повністю вакцинований і має бустерне щеплення.

Нагадаємо, 28 січня делегація конгресменів США приїжджала до України. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч із делегацією Конгресу США та обговорив питання комплексного стримування агресії з боку Росії.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme