Контрабандисти, енергетика та проблеми на "Укрзалізниці": Що вирішили на виїзному засіданні РНБО

Рада національної безпеки та оборони під час виїзного засідання на Донбасірозглянула низку резонансних питань, зокрема, наказала Кабміну розібратися із ситуацією на "Укрзалізниці", а також внесла до санкційного списку чергових контрабандистів.

Журналіст відділу новин
Контрабандисти, енергетика та проблеми н…
Фото: РНБО

РНБО на виїзному засіданні розширила санкційний список контрабандистів, внісши туди три фізичні та 24 юридичні особи, які, на думку МВС, що підготувало список, причетні до контрабанди.

Німець і два українці: РНБО запровадила санкції проти чергових контрабандистів

Крім того, Рада нацбезпеки та оборони окреслила список монополістів на енергетичному ринку )(до цього списку входять, зокрема, Коломойський, Ахметов, брати Суркіси та Новинський) і запропонувала формат тимчасових адміністрацій, якщо з боку енергомонополістів виникатиме загроза національній безпеці.

РНБО буде карати енергетичних олігархів, якщо ті будуть підвищувати тарифи

Також, РНБО наказала Кабінету міністрів розібратися із ситуацією на "Укрзалізниці", де останнім часом відбуваються "досить небезпечні з точки зору національної безпеки процеси". За необхідності, можливі навіть радикальні кадрові рішення.

РНБО наказала Кабміну розібратися із ситуацією в "Укрзалізниці"

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував зміни у керівництві Збройних сил України, пояснивши, що відбувається омолодження – зокрема, тому, що на керівні посади прийшли люди, які навчалися у військових вишах уже в часи незалежної України, а не СРСР.

Данілов прокоментував кадрові зміни в оборонному секторі

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme