"Кримська платформа": Участь Туреччини завдала удару Путіну, – Кулеба

Туреччина своїми заявами про невизнання анексії Криму та участю в "Кримській платформі" завдала сильного удару по президенту Російської Федерації Володимиру Путіну

Журналіст стрічки новин
"Кримська платформа": Участь Туреччини з…
Фото: МЗС

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що про це свідчить обмеження на експорт турецьких помідорів у Росію.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на інтерв'ю міністра ТСН.

"Кримська платформа – це дуже сильний удар особисто по президенту Путіну. Тому його емоційна реакція нам зрозуміла, і ми нею задоволені. Це означає, що ми робимо правильну і добру справу", – зауважив Кулеба.

Український міністр нагадав, що Чавушоглу неодноразово як публічно, так і ні, підтверджував, що Туреччина залишиться одним з найактивніших учасників "Кримської платформи" та готова разом з Україною переконувати інші держави приєднатися.

Кулеба додав, що між Туреччиною та Україною наразі немає закритих тем, а тому питання Росії також обговорювалося на переговорах в Україні.

"У нас немає з Туреччиною закритих тем. У нас дуже довірливі відносини. Тому, безумовно, ми проговорили Росію. І я залишився задоволений тим, що почув від свого турецького колеги", – підсумував очільник МЗС.

Нагадаємо, наприкінці вересня повідомлялося, що у Путіна злякались військового співробітництва України і Туреччини. На Росії заявили, що тема військово-технічного співробітництва України і Туреччини для неї важлива.

Читайте також: Напередодні ймовірної війни: Для чого Ердоган літав до Путіна

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme