Лавров на камери порівняв Кулебу з Геббельсом 

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров обізвав головного дипломата України Дмитра Кулебу прізвищем нацистського пропагандиста Геббельса 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Лавров на камери порівняв Кулебу з Геббе…
Фото: s.v.lavrov / Instagram

Лавров емоційно та грубо відреагував на офіційну позицію МЗС України, яка полягає в тому, що українська влада не буде вести діалог з російськими окупантами та їх поплічниками на Донбасі.

Про це Сергій Лавров заявив під час інтерв'ю провідним російським ЗМІ 10 лютого. передає Depo.ua.  

"Міністр закордонних справ Кулеба прямо заявив, що жодного прямого діалогу з Донецьком і Луганськом не буде, оскільки такий діалог у мінських домовленостях не передбачено. Це, розумієте, вже точно школа Геббельса або навіть перевершує мистецтво головного пропагандиста Третього рейху", – сказав Лавров.

Головний дипломат Росії також намагався переконати журналістів, що перемовини з проросійськими терористами так званих "ДНР" і "ЛНР" схвалила Рада безпеки ООН.

"На "блакитному оці" говорити брехню, відкидати те, що схвалено Радою безпеки й записано чорним по білому, і при цьому зовсім не турбуватися з приводу того, що Лондон, Париж, Берлін або Вашингтон його обсмикне, це, звичайно, досить комфортно для демагогів", – заявив міністр закордонних справ РФ.

Також Лавров укотре звинуватив Україну в тому, що вона намагається переписати Мінські угоди. 

Нагадаємо, раніше МЗС України вирішило через навалу російських фейків щодня звітувати про свою роботу. Щоправда, це не означає, що сам Дмитро Кулеба щодня даватиме брифінги. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme