Лавров обізвав Зеленського неврівноваженим

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров обізвав президента України Володимира Зеленського неврівноваженим та несамостійним

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Лавров обізвав Зеленського неврівноважен…
Фото: mid.ru

Глава МЗС Росії Лавров обізвав українського президента України Володимира Зеленського неврівноваженою та несамостійною людиною, від якої можна очікувати все що завгодно.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт МЗС Росії.

На запитання журналіста, чи готовий Зеленський піти на загострення на ситуації сході України, Лавров відповів образами у бік президента України.

"Від нього можна все що завгодно очікувати. Це людина неврівноважена, несамостійна, яка безпосередньо залежить від своїх американських кураторів", — заявив російський дипломат.

Нагадаємо, сьогодні президент Росії Володимир Путін заявив, що Кремль не підтримує суверенітет України "через зовнішній вплив на цю країну".

21 лютого президент Російської Федерації Володимир Путін офіційно визнав "Л-ДНР". Також Росія підписала з ватажками цих незаконних формувань так званий "договір про дружбу". Він передбачає спільну охорону "кордонів" так званих "ДНР" і "ЛНР".

Крім того, Путін наказав забезпечити в "Л-ДНР" мир російськими військами. Йдеться про те, що РФ легалізує свої війська на території "Л-ДНР" навіть до підписання договорів про співробітництво із цими "країнами".

У мережі показали, як колони російської техніки заходять на окупований Донбас. Військовий журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що російська армія вперше за вісім років відкрито заходить на суверенну українську територію.

Водночас голова Держдуми Росії заявив, що Зеленський провокує початок війни.

Читайте також: Путін визнав "Л-ДНР": Чи загрожує Україні військове вторгнення

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme