Лерос оприлюднив відео, на якому чоловік, схожий на Лещенка, "нюхає кокс"

У мережі з'явилося відео, як чоловік, схожий на члена Наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину

Редактор стрічки новин
Лерос оприлюднив відео, на якому чоловік…
Скріншот

Відео оприлюднив народний депутат Гео Лерос, який неодноразово вступав з Лещенком у публічні суперечки.

"Наразі розкрито таємницю "брєднєй" Сергія Лещенка. Мені вже підтвердили, що відео не фейк. P.S. Нагадаю, ця розвага спільна у Єрмака, Зеленського та його оточення", – написав Лерос під відео, яке оприлюднив на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

Гео Лерос - допис у ФБ, як Лещенко нюхає кокс

Сергій Лещенко відреагував на допис Лероса, запевнивши, що відео – фейк.

"Шок! Сенсація! На анонімних телеграм-каналах вийшло відео, де я щось нюхаю, імовірно, кокс. Із цього приводу маю декілька питань та зауважень:

Перше. Чому це вийшло на анонімних телеграм-канал, а не у "Свободі Слова Савіка Шустера" на ТРК "Україна"? Демократія так демократія.

Друге. Якщо підписуєте, що це червень, то одягайте мене у футболку або сорочку, а не у шерстяний піджак та шерстяну світлу водолазку. Я їх ношу в холода.

Третє. Домалюйте ще обручку на правій руці. Я її ніколи не знімаю, а на "відео" чомусь немає.

Четверте. Підтверджую, що найкращий кокс із Авдіівського коксохіма Ріната Ахметова.

Показово, що це відео поширив цілий народний депутат Гео Лерос. Це добре, бо це дає можливість оцінити правдивість всіх інших його викриттів. Ну і канал "Прямий", як же без нього. Наркотики – це фішка цього ТБ-каналу ще із президентських виборів 2019 року", – відповів Лещенко.

Лещенко про відео, на якому він вживає наркотики - допис у ФБ

Своєю чергою Лерос відповів на аргументи Лещенка – він знайшов у мережі декілька фото Лещенка, де той без обручки, а також сказав, що йому невідомо, коли саме відео було зняте. 

Гео Лерос про Лещенка - допис у ФБ

Зазначимо, що відео спочатку з'явилося на анонімному Telegram-каналі. Він був створений 22 листопада і не містив більше ніяких дописів, окрім відео з чоловіком, схожим на Лещенка. Через декілька годин після появи відео на каналі, його запостив Гео Лерос на своїх сторінках у соцмережах. Очевидно, що канал був створений виключно для того, щоб оприлюднити це відео.

Телеграм з відео про Лещенка

Нагадаємо, після скандалу з заявою ведучої "UA: Перший" про тиск з боку Офісу президента з боку журналістів прокотилася хвиля критики щодо члена Наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка, який свого часу також був журналістом, а тепер захищає владу від медіа

Додамо, що раніше у низці ЗМІ з'явилася інформація, що Сергій Лещенко нібито замінив Михайла Подоляка на посаді куратора інформаційної політики Офісу президента. Сам Лещенко цю інформацію заперечив і заявив, що готовий консультувати владу з інформаційних питань, але на місце Подоляка не претендує. Подоляк цю інформацію ніяк не коментував. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme