Манія величі і зарозумілість: Посол України знову розкритикував Німеччину

Посол України в Німеччині Андрій Мельник розкритикував дії німецької влади

Журналіст стрічки новин
Манія величі і зарозумілість: Посол Укра…
Фото: Twitter Андрія Мельника

Мельник звинуватив Німеччину, яка замість зброї надасть Україні польовий госпіталь, у манії величі.

Про це Мельник заявив у своєму Twitter, передає Depo.ua.

"Німецька зарозумілість і манія величі. Хоча Україна вітає своєчасну відставку командувача ВМС Німеччини Кая-Ахіма Шенбаха, цього кроку недостатньо для відновлення повної довіри до німецької політики. Уряд Німеччини має змінити курс щодо Києва", – написав Мельник.

посол України Мельник

Нагадаємо, напередодні Шенбах на конференції Індійського інституту оборонних досліджень заявив, що Україні не вдасться повернути окупований Росією Крим. А "до Путіна взагалі треба ставитися з повагою". Крім цього, він зазначив, що Україні для вступу в НАТО необхідно відповідати усім вимогам Альянсу, але наразі це неможливо через окупацію.

Україна одразу зажадала від Кай-Ахім Шенбаха спростування його заяви щодо Криму. Також з аналогічним проханням українське МЗС звернулося власне до офіційного Берліна. 

Згодом у Twitter він заявив, що його висловлювання про те, що "Крим не повернеться до України", і про те, що "до Путіна треба ставитися з повагою" – особиста думка. Шенбах наголосив, що необережно та неправильно оцінив ситуацію і взагалі не мав права цього робити. 

Того ж дня, 22 січня, він подав у відставку

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme