Мендель розповіла, чи брав Зеленський участь у написанні її книги, і що про неї знає

Прес-секретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель повідомила, що президент брав участь у написанні її книги лише як дійова особа

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Мендель розповіла, чи брав Зеленський уч…
Фото: Instagram Юлії Мендель

Про це вона заявила в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Президент брав участь у написанні тільки як президент нашої країни. Про що йдеться? Звісно, я не могла оминути тему того, що я працювала на Володимира Зеленського. Працюю з ним, підтримую його. Тому, звісно, про українську політику і про роботу з президентом там (у книжці, – ред.) багато", – наголосила Мендель.

За її словами, президент не читав цю книгу.

"Президент не читав книжки, він не погоджував, не просив, ніяких таких елементів не було. Тому що він підтримує те, що у нас – демократичні процеси. Він підтримує, коли люди хочуть робити певні проекти. І ніяких суперечностей у нас із цього приводу не було", – підсумувала Мендель.

Нагадаємо, дещо раніше Мендель заявила, що у липні презентує свою книжку, присвячену роботі у президента Володимира Зеленського та українській політиці.

3 липня вона у відеоблозі зачитала уривок із своєї майбутньої книжки. А 7 липня Мендель опублікувала уривок з книжки, в якому вона пропагує російську мову в Україні, називаючи при цьому українську "занадто конфліктним символом, щоб побудувати навколо нього ідею нації та патріотизму".

Також Мендель розповіла, як і коли подалася в письменниці, і визнала, що у виданні будуть інсайди.

Читайте також: На книжку Мендель уже оголосили передзамовлення: Як вона називатиметься і скільки коштуватиме

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme