Мендель взялася розповідати українцям, куди їм вкладати гроші

Колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель вважає, що для українців 2022 рік буде важким

Журналіст стрічки новин
Мендель взялася розповідати українцям, к…
Фото: Іnstagram Юлії Мендель

Вона розповіла, куди краще вкладати гроші. Раніше Мендель випитувала в українців, що для них важливіше – здоров'я чи гроші.

Екс-речниця Зеленського закликала українців на своїй сторінці у Facebook бути обережними з витратами цього року: "Цього року інфляція набуває глобальних масштабів і позначається у всіх країнах", пише Depo.ua.

Мендель заявила, що у 2022 році зростуть ціни на все – від продуктів до комуналки.

"Тому нам усім потрібно бути обережними з витратами цього року. Зважуйте, якщо збираєтеся брати кредит. У будь-якому разі не беріть його у валюті й не беріть довгострокові борги. Економте гроші, зараз не час викидати їх на вітер. Рік попереду може бути важким для фінансової системи світу", – резюмувала вона.

Також вона взяла на себе сміливість радити українцям, куди їм вкладати гроші: "Заощадження робіть у різних валютах або вкладайте у нерухомість чи майно".

Нагадаємо, Мендель впродовж останніх років неодноразово потрапляла у скандали через свої недолугі дописи у соціальних мережах, поведінку, або ж слова. Нещодавно вона образилася на цькування і відповіла новою фотосесією. Крім того, Мендель розповіла про важку долю української жінки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme