Meta (екс-Facebook) з нового року підвищує ціни для України 

Із січня наступного року компанія Meta додає 20% податку на додану вартість для послуг своєї соціальної мережі Facebook в Україні

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Meta (екс-Facebook) з нового року підвищ…
Фото: Facebook

У компанії кажуть, що Facebook зобов’язаний за законом стягувати ПДВ з усіх продажів реклами до всіх рекламодавців в Україні.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на AIN.UA, які отримали ексклюзивний коментар представників Meta. 

Від початку січня 2022 року реклама на Facebook в Україні обкладається ПДВ за місцевими ставками (20%). Це стосується тих рекламодавців, у яких країна бізнес- або персональної адреси встановлена на "Україна", і хто не підтвердив, що є зареєстрованою юрособою або приватним підприємцем, і самі додали номер платника ПДВ до свого рекламного акаунту Facebook.

ПДВ додаватиметься до рахунків автоматично, за ставкою 20%. Але його застосовують не до загального бюджету, який компанія чи користувач призначив на рекламу, а до чекаНагадаємо, нещодавно , яким вони оплачують рекламу.

У компанії також наголосили, що не можуть надавати податкові консультації, і з приводу уплати податків радить звертатися до юристів або податкової.

Нагадаємо, нещодавно Марк Цукерберг оголосив про запровадження нового інструменту у платформі Facebook. За його словами, це дозволить авторам контенту уникнути комісії за підписку від Apple.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme