Метою Росії в Україні можуть бути магістральні газопроводи, – Денисенко

Українські магістральні газопроводи можуть бути однією з цілей Російської Федерації у війні проти України
 

Журналіст відділу новин
Метою Росії в Україні можуть бути магіст…
Фото: Depo.ua

Для її досягнення перекидаються в українські міста російські диверсійні групи і обстрілюються об'єкти інфраструктури з реактивної артилерії.

Про на повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, інформує Depo.ua.

"Служба безпеки України разом з іншими силовими підрозділами починає перевірки по всіх містах, з метою виявлення диверсійних груп. Ми знаємо про те, що в Києві сьогодні було знайдено і знешкоджено кілька російських диверсійних груп. В багатьох інших містах України з'являються диверсанти. Тому просив би всіх носити з собою паспорти і ставитись з розумінням до того, що можуть бути перевірки документів і допомагати силовикам виявляти підозрілих людей з неукраїнськими обличчями і з російським акцентом", – повідомив Денисенко.

Також він звернув увагу на обстріли росіянами об'єктів цивільної інфраструктури реактивними системами залпового вогню "Ураган".

"На сьогоднішній момент ми можемо говорити про те, що росіяни починають стріляти по цивільних об'єктах, по об'єктах інфраструктури і є величезна загроза того, що росіяни можуть влучити своїми снарядами у магістральні газопроводи і через це буде припинений транзит газу до Європи", – радник голови МВС.

Вадим Денисенко наголосив, що газопроводи можуть бути однією з цілей Російської Федерації для того, щоб показати Україну поганим транзитером газу.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Усього за перший день боїв орієнтовні втрати російських окупантів склали понад 30 танків, до 130 бойових броньованих машин, 7 літаків, 6 вертольотів і понад 800 військових

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme