UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Ми не повинні обманювати людей": У Британії заявили, що Захід не допоможе Україні у разі нападу Росії

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, якщо Росія наважиться на широкомасштабний наступ на Україну, то малоймовірно, що західні країни допоможуть своїми військами

Журналіст стрічки новин

Він також наголосив, що серед інших і Британія війська свої теж не відправить для захисту України від російської агресії.

Як пише Depo.ua, таку заяву Воллес зробив в ефірі каналу Spectator TV.

"Це факт, що вона (Україна, – ред.) не є членом НАТО, тому малоймовірно, що хтось планує відправити війська в Україну, щоб кинути виклик Росії… Ми не повинні обманювати людей стосовно цього", – зазначив він.

Зазначимо, що раніше міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що Київ потребує допомоги Заходу у виді не лише оборонного озброєння, а й наступального, оскільки Москва має плани розв'язати широкомасштабну війну. Водночас він визнав, що українці захищатимуться від агресора самі.

Нагадаємо, що днями секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що Україна поки не планує розміщення великого іноземного військового контингенту на своїй території. Він наголосив, що зараз у нашій країні перебувають лише іноземні військові низки країн, які навчають і тренують українських військовослужбовців.

Читайте також: Україна дозволила іноземним військам зайти на свою територію

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme