Милованов повідомив, як сильно його травмував Данилюк

Позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов розповів про свій стан здоров'я після бійки із колишнім секретарем Ради нацбезпеки й оборони Олександром Данилюком, яка сталася минулого тижня

Журналіст стрічки новин
Милованов повідомив, як сильно його трав…
Фото: Depo.ua

Нині Милованов перебуває у США, адже там він викладає в університеті Піттсбурга. Після прильоту до країни він одразу подався до лікарні, щоб перевірити стан свого ока, яке посиніло й розпухло після удару Данилюка.

За словами посадовця, у лікарні його відправили на комп'ютерну томографію, щоб дізнатися, чи немає у нього травми голови, пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Милованова у Facebook.

"Я провів там (у лікарні, – ред.) три години. Лікар підходив два рази. Медсестра три. Зробили КТ скан, щоб перевірити, чи немає травми голови. Немає. Виписали обезболюючі та ще якісь ліки й відправили додому", – зауважив він.

Також він зазначив, що медсестра дала роздруківку з діагнозом (про діагноз Милованов не зазначив), ліками й подальшими діями.

Милованов розповів про свій стан

Тимофій Милованов розповів про свій стан

Радник голови ОП Милованов розповів про свій стан

Милованов розповів про свій стан після бійки з Данилюком

Що відомо про бійку Милованова-Данилюка

Вперше про бійку стало відомо 30 липня – тоді ЗМІ повідомили, що Милованов почубився з Данилюком на дні народженні останнього.

Наступного дня Милованов підтвердив факт бійки.

Згодом Данилюк заявив, що в особистій розмові Милованов визнав, що виконав вказівку від Офісу президента – зняти його з конкурсу на посаду директора БЕБ у будь-який спосіб.

У відповідь Милованов назвав Данилюка брехуном і неадекватом та заперечив, що зняв його з конкурсу за вказівкою Офісу президента.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme