Мінінфраструктури запустило сайт з вакансіями у сферах відновлення, логістики та звʼязку

В Україні запустили сайт з вакансіями підприємств і організацій, які належать до сфери відповідальності Мінінфраструктури та Держагентства відновлення

Мінінфраструктури запустило сайт з вакан…
"Робота та відновлення"

Проєкт спільно запустили Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури, Державне агентство відновлення, "Укрпошта та "Укрзалізниця", пише Depo.ua.

"На сайті "Робота та відновлення" зібрані сотні актуальних вакансій підприємств і організацій, які належать до сфери відповідальності Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури (Міністерства відновлення), а також інших організацій, що працюють на проєктах відновлення", — йдеться в описі.

У відповідному розділі є повний список вакансій із фільтрами: можна обрати будь-який регіон (крім окупованих), сферу чи інший чинник. Є вакансії у сфері відновлення, логістики та звʼязку — наразі понад 1000.

Також є рекомендації щодо пошуку роботи й відповіді на найбільш часті запитання щодо працевлаштування.

"Ми розуміємо, що війна змусила багатьох людей розпочати життя з нового аркушу. І тому ми пропонуємо не тільки класичні вакансії, але й ті, що містять можливості для безплатного навчання, перекваліфікації та/або проживання", — коментують ініціатори проєкту.

Нагадаємо, у Швейцарії готуються спростити працевлаштування українських біженців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme