На Чернівецькій митниці через дії злочинців загинули екзотичні тварини

На прикордонному пункті "Порубне" (Чернівецька область) загинули екзотичні плазуни, яких намагались перевести через україно-румунський кордон

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
На Чернівецькій митниці через дії злочин…
Фото: Рixabay

Відомо, що майже 40 пітонів та варанів перебували на пункті пропуску "Порубне" дві доби. Потім тварин доправили до Львівського міського дитячого натуралістичного центру на реабілітацію, але врятувати змій не вдалося.

Про це повідомив директор Львівського міського дитячого натуралістичного центру Ігор Антахович у коментарі "Суспільному", передає Depo.ua

"У перші три тижні у них був важкий стан. У плазунів було запалення легень й вони відмовлялись їсти", – сказав Антахович.

Він додав, що тварини отримали смертельне переохолодження на митниці, доки центр збирав документи на вивезення.

До слова, раніше працівники митниці офіційно повідомляли журналістам, що плазунів, яких злочинці намагалися переправити через державний кордон, утримували в належних  умовах.

Нагадаємо, раніше на Сумщині знайшли найотруйнішу змію на планеті. Плазуна ввезли з Росії та намагалися перенаправити до Європи, але не довезли. Судячи з фото, змію викинули вже мертвою, однак можливо й таке, що вона виповзла сама й загинула через несприятливий клімат. Кобра могла належати власникові приватного зоопарку. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme