"На хворих не можна ображатися": Лерос прокоментував напад на нього Тищенка в Раді

Позафракційний народний депутат Гео Лерос прокоментував напад на нього з боку свого колеги, народного обранця від "Слуги народу" Миколи Тищенка

Журналіст стрічки новин
"На хворих не можна ображатися": Лерос п…
Фото: Facebook Гео Лероса

Тищенко напав на Лероса у Раді під час його виступу, коли той вкотре почав критикувати дії президента Володимира Зеленського та назвав голову Офісу президента Андрія Єрмака "секретаркою" глави держави.

Лерос, коментуючи інцидент, заявив: "Тищенко – це філія дій РНБО в парламенті. Зеленський абсолютно незаконно діє через інструмент РНБО. А його депутати, які є кримінальними авторитетами, діють так само в парламенті. Тищенко займався рекетом, це "мафія", як і Зеленський і його "Слуги".

За словами нардепа, ні до кого не заведено застосовувати силу, будь це народний депутат або простий громадянин, пише Depo.ua із посиланням на заяву Лероса журналістам.

Він сказав, що не подаватиме звернення в комісію з питань етики.

"На хворих людей не можна ображатися. Те, що об'єднує Зеленського, Єрмака та Тищенка – хвора свідомість. У них одна ДНК на трьох", – сказав Лерос.

Нагадаємо, дещо раніше інцидент прокоментував Тищенко. Він заявив, що "президента ображати не можна", а в українському парламенті не місце для брудних лайок і образ.

Відомо, що 17 червня Тищенко побився з нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою. Це відбулося під час розгляду поправок до законопроекту про незалежність Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme