На нараду у Трускавець запросили Баканова

Голова СБУ Іван Баканов візьме участь  у нараді "слуг народу" в Трускавці

Журналіст відділу новин
На нараду у Трускавець запросили Баканов…
Фото: ZN.UA

Згідно із листом, оприлюдненим ЗМІ, Івана Баканова запрошують для обговорення питань законодавчого регулювання діяльності органів кримінальної юстиції.

Підписаний лист головою фракції "Слуга народу" Давидом Арахамією, передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "Политика страны".

Крім того, у Трускавці "слуги" планують обговорити із Бакановим протидію корупції.

Баканова запросили на нараду в Трускавець

Баканов візьме участь у нараді "слуг" в Трускавці

Нагадаємо, раніше у "Слузі народу" пояснили, чому не запросили спікера ВРУ Дмитра Разумкова на засідання партії у Трускавці. За словами Арахамії, така ситуація склалась через те, що Разумков не є членом парламентської фракції партії.

Зате п'ять міністрів, прізвища яких поки що не називають, запросили у Трускавець.

Довідка: 1-3 жовтня у місті Трускавець (Львівської області) відбудеться виїзне засідання партії "Слуга народу".

Спікер фракції Юлія Палійчук розповіла дещо раніше, що в заході візьмуть участь президент України Володимир Зеленський і представники всіх гілок влади.

Основні теми майбутньої зустрічі: обговорення стратегії влади на наступний рік, досягнень за минулі два роки і план законопроектних робіт.

За словами голови фракції "слуг" Давида Арахамії, у Трускавці нардепи будуть плідно працювати, але залишиться час і на розваги. Йдеться, зокрема, про гала-вечерю, вручення партійного "Оскара" за досягнення вродовж двох років, а також сет DJ Braun.

Відомо, що "слуги народу" збираються у Трускавці не вперше. 28 липня 2019 року новообрані депутати від партії "Слуга народу" прибули до Трускавця, де пройшли тижневий інтенсив у межах спеціального навчання. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme