На Росії відхрестилися від заяв США про підготовку фейкового відео у Москві для нападу на Україну

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував заяву розвідки США про підготовку провокації у Москві для приводу вторгнення на територію України

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На Росії відхрестилися від заяв США про…
Фото: РосЗМІ

За його словами, у США раніше озвучувалися схожі ідеї про провокації з боку Росії, які ні до чого не привели.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

"Це не перша подібна обіцянка. Раніше схоже теж озвучувалися. Але так нічого і не виходило", – наголосив Пєсков.

Зазначається, що прес-секретар президента Росії Володимира Путіна раніше називав подібну інформацію порожнім і безпідставним нагнітанням напруженості.

Нагадаємо, дещо раніше ЗМІ повідомили, що розвідка США викрила плани Росії щодо сфабрикування приводу для вторгнення на територію України. Йдеться про розробку фейкового відео з буцімто нападом "українців" на територію Росії, або на російськомовних осіб на Сході України. Таким чином Кремль хоче створити привід для вторгнення російських військ в Україну.

Зауважимо, згодом агентство національної безпеки (АНБ) США підтвердило інформацію про плани Росії сфабрикувати привід для вторгнення в Україну.

Вранці 3 лютого, глава Міноборони України Олексій Резніков наголосив, що на кордоні з Росією не спостерігається значної ескалації.  Він запевнив, що українська розвідка уважно спостерігає за переміщеннями Збройних сил Росії, фіксує всі зміни, які відбуваються, і порівнює їх шляхом обміну даними розвідки наших країн-партнерів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme