Начальник прикордонслужби звернувся до підлеглих: "Наша сила в єдності та стійкості"

Очільник Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко звернувся до підлеглих із закликом до спротиву російській агресії

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Начальник прикордонслужби звернувся до п…
Фото: Facebook Сергія Дейнека

За його словами, сила України в єдності та стійкості, попри нелегкі часи для країни.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Дейнека у Facebook.

"Шановні прикордонники, побратими – солдати, сержанти, офіцери! Дорогі українці! У цей непростий для країни час в першу чергу хочу зазначити – наша сила в єдності та стійкості. Вісім років ми показуємо російсько-терористичним військам, що їх тут не хочемо бачити, а свобода і незалежність для нас понад усе!" – наголосив він.

Очільник ДПСУ додав, що саме прикордонники у 2014 році першими зустріли ворога на Сході України та дали бій.

"Війна нас не зламала, навпаки, ми стали сильнішими та загартованішими. Ми не опустили руки, а разом стали на шлях укріплення позицій держави, на шлях розвитку. Сьогодні на державних рубежах у прикордонників потужна підтримка Збройних сил України і всіх складових сектору безпеки та оборони, міжнародних партнерів та головне – українського народу", – зазначив він.

Дейнеко вказав, що прикордонники демонструють свою відданість Україні протягом всіх років війни.

"Героїзм охоронців кордону, поряд з іншими українськими захисниками, став символом патріотизму і любові до України. Серед особового складу Державної прикордонної служби багато учасників тих подій, хто мужньо давав відсіч ворогу у Луганську та Маринівці, стояв на його шляху у Новоазовську, Красній Талівці, Фащівці, Ізвариному, знаходився під постійними ворожими обстрілами під Зеленопіллям та Довжанським. І прикордонники продовжують надійно охороняти та боронити державний кордон України", – йдеться у повідомленні.

Очільник ДПСУ наголосив, що прикордонники готові до спротиву та вірять у свої сили. Він також повідомив, що буде поряд зі своїми підлеглими на передовій.

"Нас не лякають російські "страшилки" та будь-які методи інформаційно-психологічного впливу, які військовослужбовці почали фіксувати на кордоні з Росією, в зоні проведення ООС, а віднедавна і на ділянці з Білоруссю. Я дякую кожному прикордоннику – солдату, офіцеру – за єдність та спокій, наполегливу самовіддану службу, мужність та рішучість. Дякую всім, хто підтримує українських воїнів, хто готовий боронити Україну, нашу незалежність. Ми неодмінно переможемо. Відступати нам немає куди. За нами держава, за нами наші сім`ї, наше майбутнє", – резюмував Дейнеко.

Начальник Прикордонслужби звернувся до підлеглих: "Наша сила в єдності та стійкості"

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що РНБО пропонує Верховній Раді запровадити надзвичайний стан у низці регіонів України. Тепер останнє слово залишилося за парламентарями. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme