Нардепи нажалілися Венедіктовій через цензуру на засіданні НКРЕКП (ДОКУМЕНТ)

Народні депутати звернулися до генерального прокурора Ірини Венедіктової з приводу цензури на засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Нардепи нажалілися Венедіктовій через це…
Скріншот

Йдеться про інцидент, коли нардепів позбавили слова під час обговорення теми енергетичної безпеки.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко у своєму Telegram, пише Depo.ua.

Зазначається, що інцидент трапився вчора, 10 листопада. Тоді Гончаренко, позафракційна Людмила Буймістер та нардеп від "Батьківщини" Олексій Кучеренко були проігноровані та позбавлені можливості озвучити свою позицію.

"Підстав для цього не було жодних, зв’язок працював на відмінно. Очевидно, що це штучне перешкоджання нашій роботі. Адже посадові особи НКРЕКП прекрасно знали, що ми з колегами – члени МФО "Чиста енергія – здорове довкілля". Така цензура і утискання суперечить усім принципам ефективної роботи", – йдеться у повідомленні.

Гончаренко додав, що через це разом з колегами звертаються особисто до Венедіктової із вимогою перевірити інцидент та вжити необхідних заходів.

"Відкритість та неупередженість мають бути пріоритетами, особливо коли справа стосується безпеки країни", – резюмував нардеп.

Нардепи нажалілися Венедіктовій через цензуру на засіданні НКРЕКП (ДОКУМЕНТ)Народні депутати звернулися до генерального прокурора Ірини Венедіктової з приводу цензури на засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послугЗвернення нардепів до Венедіктової щодо цензури під час засідання НКРЕКП

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський ще у липні минулого року затвердив схему ротації членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme