Нардепка Устінова оголосила про свою вагітність та розповіла про чоловіка у США

Народна депутатка від "Голосу" Олександра Устінова розповіла, що скоро стане мамою

Редактор стрічки новин
Нардепка Устінова оголосила про свою ваг…
Фото: Facebook Олександри Устінової

Нардепка із партії "Голос" зазначила, що зараз перебуває на лікарняному, оскільки скоро народить доньку.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

Устінова довго приховувала свою вагітність, однак зараз вона була вимушена піти на лікарняний.

"Офіційно. Так, зовсім скоро ми з моїм чоловіком станемо мамою і татом … Я вже майже 2 тижні, як на лікарняному, оскільки скоро маю народити донечку. Досить довго приховувала свою вагітність, знаючи "доброзичливих" колег, працювала і ходила на роботу, поки лікарі не переконали таки піти на вимушений лікарняний", – написала вона.

Нардепка зазначила, що перебуває зараз у США, де проживає і працює її чоловік.

"Нарешті, хоч і на кілька місяців, але наша родина разом. Як багато хто з вас уже знає, (хто ні – читайте декларації), мій чоловік працює в США, і вже 3 роки через його роботу і мій громадянський обов'язок ми живемо на дві країни, і навіть на два континенти. Але наша дівчинка сказала "досить!" і внесла корективи в наше "інтернаціональне" сімейне життя, ще до народження. Оскільки Льоша приїхати більше, ніж на 2 тижні не може, то щоб бути разом, коли малеча прийде в світ, я поїхала до чоловіка. Зараз, я зобов'язана трохи приділити час найважливішому", – йдеться у повідомленні.

Устінова запевнила, що її донька після народження буде громадянкою України.

Нардепка додала, що після народження дитини "сидіти в декреті" не збирається та планує повернутися до роботи.  

Олександра Устінова про свою вагітність

Нагадаємо, у грудні минулого року Олександра Устінова стала головою фракції "Голос" у Верховній Раді через рішення суду. Однак нещодавно ЗМІ повідомили, що Устінова незабаром буде змушена "робити політичну перерву", тому головою фракції "Голос" знову може стати Ярослав Железняк. 

Довідка: Під час засідання Верховної Ради 22 жовтня 2021 спікер Руслан Стефанчук вже зачитував лист, який на його ім'я написали частина народних обранців від фракції "Голос" щодо нібито зняття з посади її голови Ярослава Железняка.

У листі, за словами Стефанчука, йшлося, що рішення про відсторонення Железняка ухвалила більшість фракції "Голос". У зв'язку з цим тимчасово виконуючим обов'язки глави фракції мала би стати Олександра Устінова.

Водночас Железняк, отримавши слово для репліки, наголосив, що таке рішення повинні були ухвалити 14, а не 11 членів фракції "Голос". Він додав, що ані голова фракції "Голос", ані його заступники, ані політична рада фракції "не ухвалювали ніяких рішень із цього питання".

Згодом стало відомо, що Железняк залишається головою фракції "Голос" у Верховній Раді, а заступником голови фракції – Роман Костенко. 

Читайте також: Не в останню осінь: Хто і як рятуватиме розколотий "Голос"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme