"Нацкорпус" звинувачує Офіс президента у черговій провокації

"Національний Корпус" звинувачує Офіс президента в черговій провокації проти свого молодіжного крила
 

Журналіст відділу новин
"Нацкорпус" звинувачує Офіс президента у…
Фото: Нацкорпус

Прикриваючись інформацією про замінування, до молодіжного націоналістичного хабу на території заводу "Атек" приїхали патрульні і вибухотехніки.

Про це заявив екс-командира полку "Азов" та керівник Центрального штабу "Нацкорпусу" Максим Жорін, інформує Depo.ua.

"Чергова провокація ОП та силовиків! Прямо зараз до молодіжного націоналістичного хабу на території заводу "АТЕК" приїхали патрульні і вибухотехніки. Нібито вони мають інформацію про замінування. Але ми прекрасно розуміємо, що це просто чергова провокація проти "Національного Корпусу", придумана в Офісі президента", – написав Жорін.

Він наголосив, що подібні провокації з боку нинішньої влади відбуваються не вперше.

"Використовувати силові відомства для нападів на політичних опонентів – повністю в стилі нинішньої влади. Казки про замінування, обшуки без підстав – все це ми вже бачили. І запевняємо, що жодним чином на нашу діяльність це не вплине", – запевнив керівник Центрального штабу "Нацкорпусу".

Жорін з Азову

Нагадаємо, 5 серпня на території Харківської області працівники Служби безпеки України провели обшуки у членів "Національного корпусу". Силовики затримали сімох активістів "Нацкорпусу", у тому числі лідера місцевого осередку Сергія Величка ("Чилі"). Пізніше суд у Києві взяв їх під варту. У "Нацкорпусі" ж заявили, що подаватимуть апеляцію на рішення суду.

6 серпня в Харківській області правоохоронці заблокували автобуси з активістами "Національного корпусу", які їхали на акцію протесту до Києва.

9 серпня заступник керівника штабу "Національного корпусу" Владислав Соболевський повідомив, що спецназ СБУ "Альфа" готує штурм їхньої бази на заводі "АТЕК". І цей штурм нібито запланований на 5 годину ранку 10 серпня, втім, СБУ так і не завітала до молодіжного хабу. В "Нацкорпусі стверджують, що це сталося завдяки широкому розголосу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme