Назріває новий скандал: У столиці окупованого Криму чекають на делегацію з Німеччини

До Сімферополя в окупованому Криму наприкінці жовтня має приїхати делегація з німецького міста-побратима Хайдельберга

Журналіст стрічки новин
Назріває новий скандал: У столиці окупов…
Фото: Рixabay

Наразі склад делегації поки не розголошується. 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Комсомольську правду".

"Як будуть на руках всі необхідні документи, ми зможемо уточнити склад делегації. Чекаємо в кінці жовтня-початку листопада. Сподіваємося, що все складеться. Зв'язок у нас не переривається, хоч і в урізаному через пандемію вигляді", – заявив глава окупаційного "парламентського комітету з народної дипломатії і міжнаціональних відносин" в Криму Юрій Гемпель. 

За його словами, візит представників Німеччини не прив'язаний до якої-небудь дати.

Варто додати, що у листопаді 2021 року відзначається 30-річчя підписання договору про встановлення зв'язків між Сімферополем і Хайдельбергом.

З візитом до Німеччини у 1990 році відправились вчителі та школярі зі столичної школи №3, після того, як німецька делегація побувала в Сімферополі. Пізніше Хайдельберг надав допомогу і підтримку своєму кримському побратиму через "Хайдельберг-Центр".

Нагадаємо, 20 вересня у МЗС України  різко розкритикували заяви Росії про те, що на виборах до Держдуми в окупованому Криму були присутні міжнародні спостерігачі. Раніше Євросоюз заявив, що не визнає російські вибори на окупованих територіях України. Після цього із подібною заявою виступили і Сполучені Штати Америки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme