"Не сцяти": Міністр Малюська підбадьорив українців іронічним дописом про собаку

Міністр юстиції Денис Малюська завуальовано закликав українців зберігати спокій

Надія Клочко

Міністр юстиції Денис Малюська вирішив підбадьорити українців на тлі загрози вторгнення Росії на нашу територію.

На своїй сторінці у Facebook міністр оприлюднив своє фото з собакою та написав завуальоване послання українцям, передає Depo.ua.

"Не сцяти! Це якщо коротко", – іронічно підписав фото Малюська. 

Нагадаємо, раніше німецьке видання Spiegel повідомило, буцімто США попередили європейських союзників по НАТО про дату ймовірного початку вторгнення Росії в Україну. Це – 16 лютого.  Також ЗМІ оприлюднили можливі сценарії вторгнення Росії в Україну, які нібито отримала американська розвідка. Йдеться про дев'ять можливих варіантів військового вторгнення в Україну.

12 лютого США оголосили про скорочення дипломатичної присутності в Україні. Частину дипломатів з посольства в Києві переведуть до консульства Львова, ще частина – повернеться до США. У Києві залишиться працювати лише основна команда посольства. Про виїзд із Києва повідомили і диппредставництва інших держав у Києві. Також низка держав рекомендували своїм громадянам негайно виїхати з України. 

У ЗМІ з'явилася інформація, що українські олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами. У неділю, 13 лютого, з Києва вилетіло близько 20 чартерів та приватних літаків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua