Німеччина готова заплатити найвищу ціну за російську агресію, – Бербок

Німеччина розглядає усі можливі варіанти відповіді на російську агресію проти України

Журналіст відділу новин
Німеччина готова заплатити найвищу ціну…
Фото: Facebook Бербок

Німеччина знову закликає Росію негайно відвести війська від українського кордону, оскільки російська загроза залишається реальною і надалі.

Про це міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила на Мюнхенській безпековій конференції, передає Depo.ua.

"Вони подавали надії, але тепер треба побачити якісь дії", – зазначила Бербок.

Чиновниця федерального уряду Німеччини запевнила, що проти Росії будуть застосовані усі можливі варіанти відповіді, якщо та вторгнеться до України.

Ці варіанти включатимуть і "Північний потік-2".

Нагадаємо, дещо раніше ЗМІ писали, що Росія може влаштувати хімічну атаку та звинуватити у цьому Україну. Відведення військ від кордону з Україною, про яке нещодавно оголосила Росія, може бути лише ширмою для того, щоб замаскувати свої справжні наміри.

Довідка: 15 лютого на Росії заявили про відведення військ від кордону України. Представник Міноборони РФ Ігор Конашенков наголосив, що підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали навантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони.

Президент України Володимир Зеленський також заявив, що наразі не спостерігається відведення російських військ поблизу кордонів з Україною. 

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що розвідка не зафіксувала доказів відведення російських військ від наших кордонів. За його словами, влада України повірить у наміри Росії йти до деескалації, коли Москва виведе свої війська, техніку та озброєння від українських кордонів.

17 лютого у США повідомили, що Росія збільшила кількість військових біля кордонів України на 7 тисяч, попри заяви Кремля про відведення військ. 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme