ОПЗЖ вирішила припинити свою роботу в Україні

Співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович заявив про зупинення існування політсили в Україні

Журналіст стрічки новин
ОПЗЖ вирішила припинити свою роботу в Ук…

Також він закликав політиків припинити суперечки та сприяти завершенню війни в Україні. Варто додати, що Росія і її вторгнення взагалі не згадуються.

Заява опублікована на сайті партії, передає Depo.ua.

Крім того, Рабінович зазначив, що "після хвороби і операції, яка пройшла, не повністю працездатний", і зауважив, що з початку лютого перебуває в Ізраїлі.

"Не маючи можливості перебувати сьогодні в Україні, я намагаюся бути корисним там, де зараз перебуваю", – стверджує політик.

Варто додати, що згодом ця заява була видалена.

Нагадаємо, що на початку грудня 2021 року народний депутат від ОПЗЖ, кум путіна Віктор Медведчук запевнив, що партія "Опозиційна платформа – За життя" завжди тісно співпрацювала із "єдиною росією" та планує й надалі продовжувати спільну роботу.

За кілька днів до війни росії в Україні стало відомо, що нардепи від ОПЗЖ масово покидають державу. За три дні було здійснено 60 чартерів.

15 березня 2022 року парламент на засіданні позбавив представника фракції "Опозиційна платформа – За життя" Іллю Киву депутатського мандата. Відомо, що уночі 24 лютого Кива заявив, що "українському народу потрібне звільнення", а "українці, білоруси, росіяни – це один народ". Під ранок 24 лютого росія напала на Україну. В "Опозиційній платформі – За життя" ініціювали виключення Киви з фракції.

20 березня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про припинення діяльності низки політичних партій, серед яких була й ОПЗЖ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme