Парламент зриває участь Порошенка у засіданні Міжпарламентської Ради "Україна-НАТО", – опозиція 

Керівництво Ради перешкоджає політичній діяльності Петра Порошенка, зриваючи його участь у засіданні Міжпарламентської Ради "Україна-НАТО"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Парламент  зриває участь Порошенка у зас…
Фото: petroporoshenko / Instagram

Зокрема, керівництво парламенту сфальсифікувало документи щодо участі лідера опозиції та п'ятого президента України у делегації від нашої країни в Міжпарламентській Раді "Україна-НАТО".

Про це повідомив співголова фракції "Європейська Солідарність" Артур Герасимов, передає Depo.ua

"Сталася відкрита фальсифікація керівництвом Верховної Ради документів щодо участі Петра Порошенка в цих зустрічах з НАТО. Петра Порошенка дуже чекають в Брюсселі. Чому? Тому що вони не розуміють неадекватні дії неадекватної української влади. Коли весь світ за цими розвідданими говорить про високу загрозу повномасштабного вторгнення, Зеленський нам розповідає, що нібито нічого не стається", – сказав Герасимов. 

За словами політика, це – відкрита фальсифікація, бо без письмової згоди члена делегації, що він не може поїхати, вони не можуть його туди не відправляти. 

"Сьогодні ми з’ясували, що в розпорядженні заступника голови Верховної Ради України прізвища Петра Олексійовича в цій делегації чомусь немає. Це якесь самовільне вирішення того, що стосується членства в делегації", – сказав співголова фракції "ЄС".

За його словами, депутати-опозиціонери вже вимагають письмове та усне пояснення інциденту у спікера парламенту Руслана Стефанчука. 

Нагадаємо, раніше держсекретар США Ентоні Блінкен звернувся до української влади з закликом відкласти розбрат. Так він відреагував на "справу Порошенка", яку днями розглядали у Печерському суді Києва. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme