Паш зняла свою кандидатуру на "Євробачення-2022"

Переможниця нацвідбору на "Євробачення-2022" Аліна Паш повідомила, що знімає свою кандидатуру

Журналіст відділу новин
Паш зняла свою кандидатуру на "Євробачен…
Фото: Скріншот

Паш заявила, що є артисткою, а не політиком, і наголосила, що на тлі скандалу з довідкою про поїздку в Крим не має армії піарників, менеджерів, юристів – аби протистояти атаці та натиску, зламам соціальних мереж і погрозам.

Про це співачка написала у своєму Instagram, передає Depo.ua.

"Я громадянка України. Я дотримуюсь законів України, стараюсь нести традиції та цінності України в світ. У що вилилась ця історія – це зовсім не те, що я закладала у свою пісню. Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж, погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України", – наголосила Паш.

Вона додала, що не хоче "віртуальної війни та хейту".

"Головна війна зараз – це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році. Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі "Євробачення". На жаль. Мені справді дуже жаль", – зауважила Паш.

Вона уточнила, що зв’яжеться із "Суспільним" та підпише всі необхідні документи.    "Окремо, хочу подякувати всім, хто мене підтримує та допомагає, хто чує мою пісню і важливе повідомлення, а не плітки про мене. Дякую! У нас з вами історія продовжується, і нам вирішувати якою вона буде. Єднаймося! Зараз це важливо як ніколи!" – підсумувала Паш.

Паш зняла свою кандидатуру на "Євробачення-2022"

Нагадаємо, дещо раніше Аліна Паш звинуватила у підробці довідки свого директора, а ДПСУ видалила дані з бази. Співачка вибачилась перед шанувальниками й додала, що директора вже звільнено.

Повідомлялося також, що артистці загрожує півмільйонний штраф або арешт за незаконний перетин кордону, якщо буде доведено, що вона нелегально в'їхала в Крим.

Довідка: Скандал довкола переможниці українського відбору до "Євробачення" Аліни Паш почав розгоратися одразу по оголошенню результатів. У користувачів соцмереж та телеглядачів виникли питання до журі конкурсу щодо підрахунку голосів і можливого заниження результату прикарпатського гурту Kalush Orchestra, який посів на нацвідборі друге місце.

Згодом стали спливати додаткові подробиці. Паш звинуватили у порушенні українських кордонів через візит до окупованого Криму не через лінію розмежування.

У прес-службі "Суспільного" підтвердили, що у зв'язку з отриманою інформацією від громадян про можливу підробку наданої довідки про перетин державного кордону з Кримом командою Alina Pash, звертаються до ДПСУ та просять підтвердити або спростувати факт підробки документа держслужби.

Згодом речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомив, що відомство не видавало Аліні Паш довідку про законний перетин адмінмежі з окупованим Кримом. 

Водночас у співачки заявили, що довідку про в'їзд подавала не вона особисто, а член команди, і надалі у співачки розбиратимуться з ситуацією, що склалася.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme