Петиція за відставку глави Чечні Кадирова б'є рекорди на Росії

Станом на 9 лютого кількість підписів під електронною петицією про відставку Рамзана Кадирова з посади голови Чеченської Республіки вже перевалила за 157 тисяч
 

Журналіст відділу новин
Петиція за відставку глави Чечні Кадиров…
Фото: change.org

Таку кількість петиція про відставку голови Чечні Кадирова зібрала усього за дві доби.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сторінку петиції на сайті change.org.

Російський опозиційний політик Ілля Яшин розмістив відповідне звернення у понеділок, 7 лютого. Крім цього, Яшин записав відеозвернення до Кадирова, в якому засуджує дії останнього в галузі прав людини і називає його "падишахом".

Яшин також звинуватив Кадирова та його людей у ​​причетності до вбивства Бориса Нємцова.

Петиція про відставку Кадирова

9 лютого Ілля Яшин заявив, що сервіс change.org повідомив його про те, що цей кейс став одним із найуспішніших за весь час існування сайту.

Яшин також пообіцяв, що напередодні річниці вбивства Бориса Нємцова, цей документ буде передано до Адміністрації президента Росії.

Нагадаємо, 21 січня Рамзан Кадиров пригрозив посадити або закопати родину екс-судді Верховного суду Чечні Сайді Янгулбаєва. Зокрема, сам Кадиров підтвердив, що його люди викрали дружинну екс-судді із квартири у Нижньому Новгороді.

25 січня прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кадиров має право балотуватися у президенти Росії.

Раніше, 26 грудня 2021 року, Рамзан Кадиров заявив, що якщо президент України Володимир Зеленський продовжить свою антиросійську політику, то Україну треба приєднати до Росії. Він додав, що після окупації Криму говорив Путіну, що потрібно забирати також і Київ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme