UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Попереду багато викликів": Разумков заявив, що одужав від коронавірусу й повертається на роботу

Спікер українського парламенту Дмитро Разумков повідомив, що одужав від коронавірусної хвороби

Журналіст стрічки новин
"Попереду багато викликів": Разумков зая…
Фото: Facebook Дмитра Разумкова

Він вже з понеділка, 27 вересня, повертається до звичайного робочого режиму.

Як пише Depo.ua, про це Разумков повідомив у Facebook й оприлюднив результати аналізів, де вказано, що він – здоровий.

"Тест на коронавірус – негативний, настрій - позитивний! Відзавтра я повертаюся до звичайного робочого режиму. Попереду багато викликів, тому продовжуємо працювати на повну", – написав спікер Ради.

Скріншот з Facebook-сторінки Разумкова

 

Нагадаємо, що проте, що Разумков вдруге захворів на коронавірус, стало відомо ще 10 вересня. Це була п'ятниця – тоді якраз він провів пленарне засідання Ради, куди на годину запитань до уряду приходили й міністри. Однак ніхто після того на самоізоляцію не пішов. Разумков заявив, що працюватиме дистанційно. Також він під час хвороби брав онлайн-участь в ефірах. Цікаво, що в одному з них Разумков заявив, що на лікарняному йому почали раптово змінювати державну охорону, однак він наголосив, не сприймає це як тиск.

Крім цього, Разумков був один з тих, хто виступав проти ухвалення закону про олігархів в чинній редакції. Зокрема, він просував тезу, що визначати, хто такий олігарх, має не Рада нацбезпеки й оборони, а Національне бюро з питань запобігання корупції. Він спрямував законопроект після першого читання до Венеціанської комісії на експертизу, яка надасть свій висновок лише у грудні. Через це Разумков став об'єктом критики нардепів з монобільшості. Однак документ у відсутність спікера таки поставили в порядок денний, й вже 23 вересня Верховна Рада ухвалила його в цілому. Закон підтримали 279 депутатів. Сам Разумков заявив, що закон про олігархів можуть заблокувати у Конституційному Суді.

Цікаво, що у "Слузі народу" сказали, що, якщо Разумков був би й цей час в Раді, але не підтримав би документ, то це б остаточно зіпсувало його відносини з фракцією. Такі заяви не є безпідставними, адже подейкують, що в Офісі президента активно шукають шляхи, як звільнити Разумкова через його самодіяльність. А в "Слузі народу" не раз натякали, що знайдуть голоси за його звільнення.

Читайте також: Під Штучним приводом: Як "слуги" спробують зняти Разумкова і який законопроект сховали за цим скандалом

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme